Shërbimet tona

Pronësia Intelektuale

Zyra jonë mbulon një gamë të gjerë shërbimesh në fushat e brandimit dhe markës tregtare, softuerit, të të drejtave të autorit dhe bazës së të dhënave, emrave të domain, patentave, konkurrencës së padrejtë dhe transaksioneve të pronësisë intelektuale, të tilla si marrëveshje të bashkë-ekzistencës së markave tregtare, marrëveshje ekskluzive / jo-ekskluzive, marrëveshje shpërndarje, franchising, importe paralele, etj.

Zyra siguron mbulim për të gjitha çështjet gjyqësore dhe kundërshtuese të lidhura me sa më sipër dhe licencimin, si dhe ofron këshilla për mbrojtjen e markave dhe sekreteve të biznesit, për doganat dhe importet e padrejta, privatësinë dhe publicitetin.

Për më tepër, zyra jonë mbulon të gjitha fushat e ligjit të konkurrencës së padrejtë, e cila ka të bëjë me reklama të padrejta dhe çorientuese, përfshirë reklamat krahasuese.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.