Shërbimet tona

Ligji i Punës

Zyra jonë këshillon në të gjitha fushat e ligjit të punësimit, përfshirë punësimin dhe largimin nga puna të punonjësve, pagesa për vjetërsi, kontratat e punës, pretendimet në gjykatë për largimin e padrejtë, marrëveshjet e konfidencialitetit, konsultimin e punonjësve dhe sindikatave, negociatat dhe shkarkimet kolektive.

Zyra jonë gjithashtu merret me çështje të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore që lidhen me punësimin.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.