Shërbimet tona

Doganat

Zyra jonë ofron këshillim ligjor për të gjitha aspektet e ligjit doganor. Në mënyrë të veçantë, ne këshillojmë për klasifikimin e tarifave, aksesin preferencial, rregullat e origjinës, llogaritjen e vlerës për detyrim, faljen e detyrimit dhe pengesën, etj.

Ne përdorim njohuritë tona të politikave doganore për të hartuar strategji gjithëpërfshirëse që synojnë përmirësimin e trajtimit tarifor doganor të produktit. Me përvojën e zyrës sonë dhe një rrjet të gjerë aktual, ne gjurmojmë një ndryshim legjislativ tarifor ose një vendim të favorshëm nga autoritetet doganore dhe arrijmë rezultatet e dëshiruara të klientëve tanë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.