Shërbimet tona

Përkthime Ligjore

Zyra jonë gjithashtu ofron përkthime ligjore nga shqip në anglisht, italisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht dhe greqisht dhe anasjelltas. Për më tepër, zyra jonë bashkëpunon me përkthyes që janë të specializuar në gjuhën që kërkohet të përkthehet nga klientët tanë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.