Na Kontaktoni

Nëse ju nevojitet ndihmë ligjore drejtohuni në adresën e zyrës sonë si më poshtë, na shkruani në adresën tonë të email, ose na telefononi në numrin tonë të kontaktit.

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00