Mbrojmë interesa
Ndërtojmë marrëdhënie

Shërbimet tona

Legjislacioni Financiar dhe Bankar

Zyra ofron këshilla për bankat, institucionet financiare dhe shoqëritë e investimeve në lidhje me aktivitetet e tyre të përditshme.

Lexo më shumë

Ligji i Punës

Zyra jonë këshillon në të gjitha fushat e ligjit të punësimit.

Lexo më shumë

Legjislacioni Farmaceutik

Ne ofrojmë këshilla të përditësuara ligjore për prodhuesit dhe shitësit me shumicë të pajisjeve farmaceutike dhe mjekësore, si dhe për ofruesit e shërbimeve shëndetësore.

Lexo më shumë

E Dreja Tregtare

Zyra jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh ligjore ndaj shoqërive vendase dhe ndërkombëtare për çështje të ndryshme, përfshirë transaksionet e kapitalit të sipërmarrjes, bashkimet dhe blerjet, spin-off dhe ristrukturimet e shoqërive.

Lexo më shumë

Përfaqësimi Gjyqësor, Arbitrazhi dhe Ndërmjetësimi

Ne ofrojmë përfaqësim në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në çështje gjyqësore, arbitrazh dhe përmes metodave alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve, të tilla si ndërmjetësimi.

Lexo më shumë

Pasuritë e Paluajtshme

Zyra jonë ofron këshilla ligjore për pronarët e pronave, investitorët, zhvilluesit, huadhënësit, shoqëritë e sigurimeve, etj.

Lexo më shumë
Shiko të gjithë shërbimet

Anëtarët tanë

Fillesat tona e kanë zanafillën në vitin 2001 kur Menaxherja jonë Znj. Krenare Muja (Sheqeraku), vendosi të hapë zyrën e saj ligjore në Tiranë, Shqipëri.

Ajo që filloi në Tiranë si një zyrë e vogël ligjore familjare tashmë është rritur dhe ka lulëzuar në komunitet përgjatë 20 viteve të fundit.

Zyra ofron shërbim të plotë dhe këshillon klientët në të gjitha fushat e të drejtës civile, tregtare dhe administrative.

Ne e kuptojmë më së miri rëndësinë e familjes, punës së palodhur dhe përkushtimit. Fokusi jonë mbetet puna e pareshtur për suksesin e klientëve tanë dhe ofrimi i ekselencës në shërbimet ligjore.

>

Libraria Ligjore

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.