Shërbimet tona

Pasuritë e Paluajtshme

Zyra jonë ofron këshilla ligjore për pronarët e pronave, investitorët, zhvilluesit, huadhënësit, shoqëritë e sigurimeve, agjencitë qeveritare dhe joqeveritare dhe autoritetet publike - për një sërë çështjesh, përfshirë projektet e infrastrukturës, pronat industriale dhe shpronësimin.

Ne gjithashtu ofrojmë këshilla juridike në transaksionet e huazimit, zhvillimin tregtar të pasurive të paluajtshme, marrëveshjet e pronësisë dhe menaxhimit për pasuritë e paluajtshme, si dhe pretendimet ndaj sigurimeve për ndërtesën, përmbajtjen dhe pretendimet e ndërprerjes së biznesit.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.