Shërbimet tona

Legjislacioni Financiar dhe Bankar

Zyra jonë ofron këshilla ligjore për huadhënësit dhe huamarrësit për një gamë të plotë të çështjeve të financimit, duke përfshirë kreditë, financimin e projekteve dhe aseteve, dhe financimin e produkteve si faktoring dhe leasing.

Zyra gjithashtu ofron këshilla për bankat, institucionet financiare dhe shoqëritë e investimeve në lidhje me aktivitetet e tyre të përditshme.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.