Shërbimet tona

Këshilla dhe Pajtueshmëria Tatimore

Zyra jonë ofron këshillim strategjik në fushën e tatimeve dhe ndihmon në krijimin e strategjive efektive për tu marrë me çështjet e tatimeve.

Ne ofrojmë ndihmë ligjore në rishikimin, përgatitjen dhe dorëzimin e deklaratave tatimore për bizneset dhe individët. Shërbimet përfshijnë gjithashtu zhvillimin e strukturave efikase tatimore për transaksionet e financimit të projektit, korporatat, instrumentet e reja financiare dhe marrëveshjet e pasurive të paluajtshme.

Zyra ofron shërbime këshilluese të vazhdueshme për korporatat në lidhje me ndikimin e ndryshimeve fiskale dhe përfaqëson klientët në çështjet gjyqësore para të gjitha niveleve të gjykatave shqiptare.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.