Shërbimet tona

Mbrojtja e Konsumatorit dhe Siguria e Produkteve

Zyra jonë ofron këshilla ligjore pragmatike për klientët në pothuajse të gjitha çështjet (ushqimore dhe /ose jo ushqimore) që mbulojnë mbrojtjen e konsumatorit dhe sigurinë e produktit, duke përfshirë por pa u kufizuar në respektimin e legjislacionit përkatës, praktikat e tregtimit dhe reklamimit, përfshirë praktikat çorientuese dhe agresive, garancitë, sigurimet e produktit dhe keqfunksionimet e produktit përfshirë procedurat e tërheqjes, cilësinë e ushqimit dhe sigurinë.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.