Shërbimet tona

E Drejta Familjare

Zyra jonë ofron udhëzimin e nevojshëm dhe perspektivën që ju nevojitet për të marrë vendime efektive në lidhje me të ardhmen tuaj, fëmijët tuaj dhe pasuritë tuaja. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të zhvilluar një strategji që është kuruar posaçërisht për të arritur qëllimet e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

Zyra posedon ekspertizën e nevojshme juridike në përgatitjen e procedurave të ndërlikuara financiare, për fëmijët, si dhe në zgjidhjen e martesës.

Ne e kuptojmë se sa e vështirë mund të jetë realiteti i rrethanave të klientëve tanë, dhe jemi të përkushtuar ti shërbejmë dhe ti mbështesim ata në çdo hap të rrugës.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.