Shërbimet tona

Legjislacioni i Ndërtimit

Zyra jonë u siguron klientëve këshilla ligjore gjithëpërfshirëse gjatë të gjitha fazave të planifikimit, negocimit të kontratës, projektimit dhe ndërtimit, përfshirë, nëse është e nevojshme, arbitrazhin ose çështjet gjyqësore.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.