Shërbimet tona

Mbledhje Borxhesh

Zyra jonë ofron ndihmë në mbledhjen e borxheve. Çdo debitor klasifikohet përmes një analize të thellë dhe më pas ne ofrojmë rekomandime të qarta dhe realiste për secilin debitor bazuar në statusin e tij financiar dhe ligjor. Për më tepër, zyra jonë ofron ndihmë në marrjen e informacionit ligjor mbi pasuritë e debitorit.

Për debitorët që nuk janë të gatshëm të respektojnë borxhin e tyre, zyra jonë siguron përfaqësim të plotë ligjor, i cili përfshin procedurat ligjore përpara gjykatës kompetente, konfiskimin e kolateralit dhe ekzekutimin.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.