Shërbimet tona

Legjislacioni Farmaceutik

Zyra jonë ofron këshilla të përditësuara ligjore për prodhuesit dhe shitësit me shumicë të pajisjeve farmaceutike dhe mjekësore, si dhe për ofruesit e shërbimeve shëndetësore.

Ne ofrojmë këshillime për kontratat në provat klinike dhe promovuese, praktikat tregtare, përgatitjen e procedurave standarde të veprimit dhe akteve nënligjore, interpretimin e çështjeve rregullatore dhe të pajtueshmërisë etike.

Zyra gjithashtu ofron mbështetje dhe përfaqëson klientët e saj në përgatitjen e ofertave dhe kontratave të tyre në procedurat e prokurimit publik, si dhe në negociatat e marrëveshjeve të shpërndarjes dhe magazinimit.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.