Shërbimet tona

Ligji i Prokurimeve

Zyra ofron këshilla ligjore në mbulimin e të gjitha aspekteve të prokurimit publik, siç janë këshillat rregullatore dhe përfaqësimi i kontraktuesve në lidhje me hartimin e propozimeve, përgatitjen e dokumentacionit të ofertave dhe këshillimin për procedurat e tenderimit, mosmarrëveshjet e prokurimit, kontratat administrative, çështjet e pajtueshmërisë dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve.

Keni nevojë për ndihmë ligjore?

Na Kontaktoni
+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.