Anëtarët tanë

Znj. Krenare Muja (Sheqeraku)
Managing Partner

Avatar

Znj. Krenare Muja (Sheqeraku) është themeluesja dhe menaxherja e zyrës ligjore Muja Law.


Në vitin 2001 Znj. Muja vendosi të fillojë praktikën e saj ligjore në Tiranë, Shqipëri. Ajo që filloi si një zyrë e vogël ligjore lulëzoi në atë që sot njihet si një zyrë ligjore familjare e mirënjohur me një eksperiencë të gjerë e të pasur në fusha të ndryshme të ligjit.


Znj, Muja është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, në vitin 2000 dhe menjëherë më pas, ajo u pajis me licensën e avokatit, pasi kaloi me sukses provimin e avokatisë. Znj. Muja ka qenë anëtare e Dhomës Kombëtare Shqipëtare të Avokatisë që nga viti 2001. Ajo është pajisur gjithashtu me licensën e ndërmjetësimit në vitin 2013.


Përgjatë viteve, Znj. Muja ka fituar përvojë të pasur në çështje që lidhen me mosmarrëveshje tregtare, kontraktore dhe civile, tatimet, pasuritë e paluajtshme, bashkimet dhe blerjet e shoqërive, ligjin e punës, legjislacionin administrativ, ligjin mbi ushqimin, doganat, të drejtën familjare, etj.


Znj. Muja flet rrjedhshëm Anglisht dhe Italisht.

Adresa

Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057,
Tirana, Albania

Telefon

+355 69 22 78 500

Social

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.