Anëtarët tanë

Z. Adi Muja
Legal Associate

Avatar

Z. Adi Muja i’u bashkua zyrës së tij ligjore familjare në vitin 2018 si Asistent Ligjor dhe në vitin 2019, ai filloi të praktikonte ligjin si bashkëpunëtor.


Z. Muja ka marrë gradën Master Shkencor, pasi përfundoi studimet në Fakultetin e Shkencave Politike dhe Juridike në Universitetin Aleksandër Moisiu në vitin 2019. Më pas, Z. Muja vijoi studimet në Master Profesional në të Drejtë Biznesi të Bashkimit Europian, në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës.


Në vitin 2020, Z. Muja përfundoi studimet në Shkollën Kombëtare të Avokatisë në Shqipëri, si dhe kaloi me sukses provimin e avokatisë, duke u pajisur me licensën e avokatit. Z.Muja është anëtar i Dhomës Kombëtare të Avokatisë që nga viti 2021.


Z. Muja ka një përvojë të pasur në të drejtën e punës, ligjin për të huajt, ligjin për shoqëritë tregtare, etj.


Z. Muja flet rrjedhshëm Anglisht dhe Italisht.

Adresa

Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057,
Tirana, Albania

Telefon

+355 67 20 00 539

Social

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.