Publications and Events

Training on "Mediation and Restorative Justice for Juveniles"!

Our Managing Partner completed the "Mediation and Restorative Justice for Juveniles" training!

This event provided deep and comprehensive approaches to justice for juveniles. Such experience will help us at Muja Law to better serve our community and promote healing and growth.

A huge thank you to CSSP - Berlin Center for Integrative Mediation and National Chamber of Mediators in Albania for organizing such event.

The training was held in the framework of the project "Strengthening and expanding the mediation system in Albania".


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.