Tax Update

Tax Update 02-2023

Starting from January 1, 2024, a series of new tax laws are expected to enter into force in Albania. More specifically, the law on income tax, on excise duties, on tax procedures, as well as on national taxes will undergo changes. Read more on this in the latest issue of the Tax Update that Muja Law has prepared.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.