Publications and Events

Political parties in Albania and their legal framework

Our member Eno Muja participated in an online debate titled "Political parties in Albania and their legal framework", held with political representatives, representatives of civil society and experts in Tirana.

The event was organized by Institute for Political Studies.

Muja Law remains committed in its mission in contributing to the strengthening of democracy, the rule of law and in spreading good values.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.