Publications and Events

Personal data and their protection in Albania

Our member Eno Muja shared his thoughts in a training on data protection law in Albania. The training was organized by New Vision Organisation.

As always, we at Muja Law are strongly committed in sharing good values and in raising awareness in such important areas of the legislation.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.