Publications and Events

Our member Adi Muja successfully completes the "Four Freedoms Academy"

After nearly two months of trainings and capacity building our member Adi Muja has successfully completed the "Four Freedoms Academy" organized by the Academy of European Integration and Negotiation.

The Academy aims to contribute in building a European Albania, based on the principles of rule of law, human rights, freedom, free economic enterprise, solidarity and civil participation through education, trainings and capacity building of representatives from different sectors and affected citizens from reforms and the European Integration process.

We at Muja Law strongly believe that the right path to Albania's integration in the European Union is only through successful implementation and application of the EU principles in the local legislation.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.