Publications and Events

Our member Adi Muja shares his thoughts on consumer rights in Albania at Top News Television

Our member Adi Muja shared his thoughts today at Top News Television on the Albanian consumer rights and how the consumers can be protected during these times of economic instability.

As a member of the Albanian Civil Society Network for Consumer Protection, Adi Muja also highlighted the role that the competent authorities need to play in order to prevent any type or form of abuse in the market.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.