Publications and Events

Our member Adi Muja continues his lectures on the right to information

Our member Adi Muja continues his lectures on the right to information.

This time was “Ibrahim Rugova” High School in Tirana, Albania that hosted such activity, as part of "Speak Up" project organized by New Vision Organisation.

We at Muja Law are happy to contribute in spreading good values and raising awareness among the new generation as regards their fundamental rights and freedoms.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.