Publications and Events

Online training on some aspects of Employment Law

Our member Eno Muja held an online discussion organized by New Vision Organisation. Subject of the discussion were some aspects of the employment relations in Albania, during these times of self isolation because of coronavirus. We at Muja Law fully support such initiatives that show social responsibility and civil engagement during these difficult times.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.