Publications and Events

Muja Law proudly contributes to the annual Doing Business report of World Bank Group for Albania

Our members Krenare Muja (Sheqeraku), Eno Muja and Adi Muja shared their experience in various fields of the Albanian legislation.


We at Muja Law stand firm in our mission in spreading good values and contributing in a better legal framework and its application.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.