Publications and Events

Muja Law office has recently gained the attention of the media

The latest international lecture on Intellectual Property Rights (IP), during which our member Eno Muja shared his thoughts, has also gained the attention of the media.

Muja Law would like to thank Apel Media for their interest in this event and their time dedicated in writing an article for the topics discussed.

The webinar was part of SG. Archbishop Joseph Attipetty Memorial International Lecture Series, organized by the Office of the Dean, Training and Development, in St. Albert's College (Autonomous).

Full article can be found in the following link: https://apel.media/leksion-nderkombetar-mbi-te-drejtat-e-pronesise-intelektuale-ip-ne-shqiperi/


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.