Publications and Events

Muja Law is now part of Lawback!

We are proud to announce that Muja Law is now part of Lawback, the leading international legal service platform in China, providing convenient, efficient and affordable legal services for Chinese outbound enterprises in areas such as international investment, international trade, litigation, arbitration, intellectual property, corporate, etc.

We at Muja Law remain committed to working hard for the success of our clients and in providing excellence in legal service.


Group's web page link: https://en.lawback.com/

Group's LinkedIn link: https://www.linkedin.com/company/lawback


Looking forward to a successful collaboration with Lawback.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.