Publications and Events

Muja Law is now part of IAE Group!

Muja Law is proud to announce that our managing partner Krenare Muja (Sheqeraku) and our member Adi Muja are now part of the International Advisory Experts Group as commercial law and employment law specialists for Albania.


Our law firm is more than happy to assist the network's international clients in their legal queries for Albania.


Group's web page link: https://iae.group/
Group's LinkedIn link: https://lnkd.in/eDPKYHp


Looking forward to a successful partnership with IAE Group.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.