Publications and Events

Muja Law is now part of Doing Business International!

Muja Law is proud to announce that our member Eno Muja is now part of Doing Business International as a business specialist for Albania.

Our law firm is more than happy to assist the network's international clients in their legal queries for Albania, in the following link: https://www.doing-business-international.com/partners/albania-business-specialist/

Looking forward to a successful partnership.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.