Publications and Events

Monitoring the 2021 Parliamentary Elections in Albania!

Muja Law proudly contributes to the project "Monitoring the 2021 Parliamentary Elections in Albania". This project was implemented by the Institute for Political Studies with the support of the UK Government through the British Embassy in Tirana during the period January 2021-October 2021.

The main purpose of the project was to promote better implementation of electoral standards in 2021 parliamentary elections, increase transparency and address voter information and recommendations to responsible institutions.

Full report can be read at the following link: ISP-Procesi-zgjedhor-2021-Per-standarde-me-te-larta-dhe-transparence.pdf


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.