Legal Update

Legal Update 03-2022

Recently the Council of Ministers in Albania has approved a new decision which provides changes to the existing procedure of ultimate beneficiary owners’ registration. Read more on this in the latest issue of the Legal Update that Muja Law has prepared.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.