Legal Update

Legal Update 02-2024

Recently the Council of Ministers in Albania has approved a new decision which mandates economic operators to obtain a civil liability insurance for pressure equipment, setting minimum coverage limits based on risk levels. Learn more about it in the latest issue of the Legal Update that Muja Law has prepared.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.