Legal Update

Legal Update 02-2022

The Minister of Health and Social Protection in Albania has recently approved two new orders, which provide a marked relief of anti-Covid measures in the country. Learn more about these in the latest issue of the Legal Update that Muja Law has prepared.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.