Legal Bulletin

Legal Bulletin 04-2020 Issue

Muja Law has summarized for you the most important legal and tax updates published by our office during April, in the latest issue of the Legal Bulletin. Have a look inside and see what you might have missed.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.