Publications and Events

Employer-Employee relationship training

Our member Eno Muja shared his thoughts on the employer-employee relationship in Albania. The training organized by New Vision Organisation aimed at giving some basic knowledge in the field of employment legislation to young professionals and students. Here are some captured moments during the activity.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.