Legal Bulletin

Annual Legal Bulletin 2022

Muja Law proudly presents the Annual Legal Bulletin for 2022. We have summarized all the most important Legal and Tax Updates, as also all COVID-19 related articles published by our law firm during the past year. We invite you to have a look in case you might have missed anything.


Artikuj të sugjeruar

+355 69 28 28 562 [email protected]
Rr. “Ibrahim Tukiqi”, Nr.2, 1057, Tirana, Albania E Hënë - E Premte: 9:00 me 18:00

Na shkruani pyetjet tuaja dhe konsulentët tanë do ju kontaktojnë sa më parë

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.